Ledenservices

Als Vereniging van Nederlandse Visspecialisten nemen wij jou als visspecialist zoveel mogelijk uit handen en ondersteunen wij jou in het vak, ondernemerschap en promotie van het ambacht. Speciaal voor onze leden hebben wij VIS ontwikkeld:

VIS staat voor Voorstel ondernemer op basis van Inventarisatie en Scan. Met deze scan wordt in kaart gebracht op welke gebieden stappen gezet kunnen worden. Denk aan financiën, marketing, personeel, hygiëne, veiligheid of vakkennis. Deze scan heeft een waarde van € 395.Door middel van de scan worden groeikansen voor jouw bedrijf, jouw team en jezelf naar boven. De VNV maar ook onze partners kunnen jou vervolgens helpen om deze kansen om te zetten naar groei.

Er zijn drie scans: basis, team en marketing. Op dit moment wordt VIS-basis aangeboden. Op een later moment volgen VIS-team en VIS-marketing. De scans worden uitgevoerd door bedrijfsadviseur Roel Hopman.

VIS-basis maakt een scan van:

* Presentatie: winkel, toonbank en eetgelegenheid
* Assortiment: aanbod en kwaliteit.
* Wet- en regelgeving: hygiënecode, allergenen, ri&e en meer.
* Verzorging: winkel, werkplaats, machines en persoonlijk.

 

Meer weten?

Neem contact op met Janneke Keuning. Stuur een e-mail of bel naar 085 0778140

Aanvraag VISscan

Wil je gebruik maken van de VISscan? Vul dan onderstaand formulier in:

Partners

Onze partners  bieden jou als VNV-lid voordeel op hun producten en diensten. Per rubriek hebben wij onze partners geselecteerd. Zij kunnen je helpen om de groeikansen in jouw bedrijf te verzilveren:

calculator-3855061920

Dossiers

Per onderwerp vind je onder 'dossiers' alle belangrijke informatie zoals allergenen, cao, hygiëne, opleiden en nog veel meer. Bezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Volg ons