Welkom bij de VNV

makreel

Over VNV

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is de enige landelijke brancheorganisatie voor visspecialisten al 40 jaar lang!

Sinds 1982 behartigt de VNV de belangen van de visspecialisten door de visdetailhandel te vertegenwoordigen bij de instellingen en instanties die in belangrijke mate het beleid bepalen in de vissector. Ook heeft de VNV regelmatig overleg met ministeries en organisaties over wet- en regelgeving, zoals met de NVWA. Hierdoor is de VNV de spreekbuis van de visspecialist geworden.

Belangrijk bericht

Wij krijgen signalen dat VNV-leden worden gebeld over correcties op de pensioenpremiebetaling 2022. De administratie van het pensioenfonds wordt uitgevoerd door Capgemini. Helaas zijn er fouten opgetreden in de administratie. Het kan dus voorkomen dat je hierover wordt gebeld. 

Wat moet je doen?
Wij adviseren je om de gegevens van de beller te noteren (naam, telefoonnummer, afdeling) en verwijs hem/haar door naar jouw administratiekantoor/ accountant. Indien de suggestie wordt gedaan om een betalingsregeling te treffen, ga hier niet in mee.

Stuur vervolgens een e-mail naar het VNV-secretariaat met korte beschrijving van het gesprek en de gegevens van de beller. Wij kunnen hiermee gericht het probleem onder de aandacht brengen van Capgemini. Dit doen wij in gezamenlijkheid met andere branches die hetzelfde probleem ervaren. Of deel de klacht gelijk met Capgemini

Nieuwe Hygiƫnecode voor de Visdetailhandel 2023

Op 15 mei 2023 wordt de nieuwe Hygiënecode voor de visdetailhandel van kracht. Een Hygiënecode is een gids voor bedrijven die met voedsel omgaan. De nieuwe code is opgesteld door de VNV.

In april 2023 wordt de Hygienecode voor de Visdetailhandel in boekvorm gedistribueerd. Leden ontvangen het boek eenmalig gratis. 

cover-hygienecode-500x350

Energiedossier

Alle informatie vind je hier over de TEK-regeling en meer.

energiecrisis-500

Subsidieformulier

Download het het subsidie aanvraagformulier voor een cursus/opleiding of groot rijbewijs

Actueel

VNV voordelen

 
 

Hygienecode

 
 

Bedrijfsadvies

 
 

Promotiepakket

 
 

CAO

 
 

Evenementen

 
 

Opleidingen

 
 

Bestellen

 
 

Meer voordelen

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten, haar partners en supporters en de visbranche? Meld je dan aan voor de VNV Nieuwsbrief! Iedere maand ontvang jehet belangrijkste visnieuws op de mailBezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Volg ons