Lid worden van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten

Als enige landelijke bracheorganisatie voor visspecialisten probeert de VNV (Vereniging van Nederlandse Visspecialisten) de visspecialist zoveel mogelijk uit handen te nemen en te ondersteunen in het vak, ondernemerschap en promotie van het ambacht.

Wanneer je denkt aan jouw vak als ondernemer en visspecialist, dan denk je waarschijnlijk eerst aan het verkopen van vis. Hoe krijg je het beste stukje vis in de toonbank en hoe kun je er zoveel mogelijk klanten blij mee maken.

Bij ondernemen komt natuurlijk nog veel meer kijken. En daar is de VNV voor. WIj helpen je op weg met informatie, tips, handige documenten. Daarnaast biedt de VNV diverse promotiemogelijkheden voor jou als lid. En zijn wij er ook voor individueel advies. 

Op deze pagina vind je meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap.

Ledenvoordelen

Als lid van de VNV heb je veel voordelen. Denk aan informatie en kennis, advies, promotiepakket Vis van de Maand, verzekeringen en nog vele meer

Kosten

Het lidmaatschap kost € 365 per jaar. 

 

Lid worden

Lid worden van de VNV is een goede keuze. Want hoe meer visspecialisten lid zijn van de VNV hoe beter de belangen behartigd kunnen worden. Samen staan wij sterk.Bezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Volg ons