Over VNV

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is de enige landelijke brancheorganisatie voor visspecialisten.
Sinds 1982 behartigt de VNV de belangen van de visspecialisten door de visdetailhandel te vertegenwoordigen bij de instellingen en instanties die in belangrijke mate het beleid bepalen in de vissector. Ook heeft de VNV regelmatig overleg met ministeries en organisaties over wet- en regelgeving, zoals met de Keuringsdienst van Waren. Hierdoor is de VNV de spreekbuis van de visspecialist geworden.

VNV voordelen

 
 

Hygienecode

 
 

Bedrijfsadvies

 
 

Promotiepakket

 
 

CAO

 
 

Evenementen

 
 

Opleidingen

 
 

Bestellen

 
 

Meer voordelen

Actueel

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten, haar partners en supporters en de visbranche? Meld u dan aan voor de VNV Nieuwsbrief! Iedere maand ontvangt u een digitale mailing met het belangrijkste visnieuws op een rij.

Verras je smaak met vis

Vis van de maand

ZalmVis-van-de-maand-2019

Zalm

Elke zalmsoort heeft een eigen smaak en een andere textuur. Wat betreft smaak maakt het verschil of u kiest voor wilde of kweekzalm. Pacifische zalm zoals Sockeye zalm wordt bijna alleen nog maar wild gevangen. Atlantische zalm zoals de Noorse, Ierse en Schotse zalm worden tegenwoordig vooral gekweekt. In het algemeen voelt het vlees van kweekzalm iets vettiger in de mond dan het vlees van wilde zalm en het smaakt iets meer ziltig-zoet. De visspecialst kan u precies vertellen hoe de kweekzalm is geproduceerd en wat dit met zijn smaak doet. Kweekzalm is lager geprijsd dan wilde zalm. Bezoekadres

Fokkerstraat 2
3823 LD Leusden

Postadres

Postbus 185
3830 AD Leusden

Volg ons