Over VNV

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is de enige landelijke brancheorganisatie voor visspecialisten.
Sinds 1982 behartigt de VNV de belangen van de visspecialisten door de visdetailhandel te vertegenwoordigen bij de instellingen en instanties die in belangrijke mate het beleid bepalen in de vissector. Ook heeft de VNV regelmatig overleg met ministeries en organisaties over wet- en regelgeving, zoals met de Keuringsdienst van Waren. Hierdoor is de VNV de spreekbuis van de visspecialist geworden.

VNV voordelen

 
 

Hygienecode

 
 

Bedrijfsadvies

 
 

Promotiepakket

 
 

CAO

 
 

Evenementen

 
 

Opleidingen

 
 

Bestellen

 
 

Meer voordelen

Actueel

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten, haar partners en supporters en de visbranche? Meld u dan aan voor de VNV Nieuwsbrief! Iedere maand ontvangt u een digitale mailing met het belangrijkste visnieuws op een rij.

Verras je smaak met vis

Vis van de maand

TarbotVis-van-de-maand-2019

Tarbot

Omdat het visvlees van tarbot zo stevig is, is deze platvis breed inzetbaar in de keuken. Zo kunt u tarbot stoven, bakken of grillen. Kiest u voor bakken, hou dan de graten erin. Dit zorgt voor meer smaak. De visspecialist maakt het bereiden van tarbot graag een stuk makkelijker voor u. Kies voor gefileerde tarbot of bestel de tarbot panklaar en laat de visspecialist de rest doen. Zo heeft u in een mum van tijd perfect afgesneden filets, mooi van vorm of panklare tarbot, secuur gekuist, ontveld en zonder kop. Ideaal, zo kunt u direct beginnen met bakken!Bezoekadres

Fokkerstraat 2
3823 LD Leusden

Postadres

Postbus 185
3830 AD Leusden

Volg ons