SVO vakopleiding food geeft training rondvis fileren
In maart staat er bij SVO vakopleiding food een training rondvis fileren op de agenda. De training rondvis fileren bestaat uit onderstaande onderdelen, inclusief examen:
• kabeljauw. fileren in twee zijdes
• wijting, Engels fileren
• dorade royal, ongestript fileren in twee zijdes
• poon, villen en fileren in twee zijdes
Voor wie?
Voor iedereen die op professionele wijze met vis werkt.
Wanneer?
Maandag 11 maart, 13.00 – 17.00 uur
Waar?
SVO vakopleiding food
W.M. Dudokweg 78, 1703 DC Heerhugowaard
Benodigde voorkennis of ervaring
Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis of ervaring nodig.
Aanpak
Deze training duurt 4 uur en is inclusief praktijk- en theorietoets. De theorie is vooraf aan de workshop inzichtelijk voor de deelnemers door middel van de e-learning en moeten dan al zijn doorgenomen. Kosten €245.
Jouw resultaat
• Je hebt theoretische productkennis van diverse soorten rondvis zoals kabeljauw, wijting, dorade en poon.
• Je weet hoe je veilig en schoon te werk gaat
• Je bent in staat om deze rondvis soorten te bewerken en te verwerken.’
• Je kunt de meest voorkomende rondvissoorten op de juiste manier fileren
Meld je hier aan.
Over de trainer
Jaren runde John Willems zijn eigen viszaak in Castricum, compleet met groothandel, traiteurproducten en
restaurant. Na zestien jaar als ondernemer was hij toe aan een nieuwe uitdaging en die vond hij bij SVO vakopleiding food. Daar is hij trainer-docent voor de visopleidingen. Hij leidt studenten op tot visspecialist of verkoopmedewerker maar ook geeft hij trainingen aan mensen die al werkzaam zijn in de vis of aan iedereen die zich meer wilt bekwamen in dit prachtige vak.