Personeelssystemen

Veel visspecialisten gebruiken Excel voor het maken van werkroosters. Ook het bijhouden van vakantie-uren en overuren is iets dat veel ondernemers in Excel of op papier doen.

Shiftbase

Om plannen, registreren van gewerkte uren, het bijhouden van verlofsaldi zo makkelijk mogelijk te maken werken we samen met Shiftbase. Met deze online software hebben alle medewerkers toegang tot het werkrooster via de computer of mobiele app.

Binnen Shiftbase kan je eenvoudig werkroosters maken. Dit kan per week of voor een langere periode. In het werkrooster zijn voor de planner de ingeroosterde uren en zelfs loonkosten direct zichtbaar. Daarnaast kun je een verwachte omzet invoeren zodat het percentage personeelskosten inzichtelijk is.

Urenregistratie

De gewerkte uren kunnen geregistreerd worden. Dit kan handmatig door een leidinggevende of door medewerkers zelf (via mobiele app), waarna het goedgekeurd dient te worden door een leidinggevende.

Rapportages

Binnen de software zijn tal van rapportages aanwezig. Door middel van deze rapportages kan je makkelijk de gegevens voor de verloning downloaden en doorsturen naar je boekhouder.

Kosten

Bij Shiftbase is een basispakket en een premium pakket verkrijgbaar. VNV-leden kunnen het basispakket gebruiken voor slechts €2,50 per medewerker per maand; het premium pakket kost €3,50 per medewerker per maand.

Alleen voor leden is het gebruik de eerste 2 maanden gratis.

Probeer direct