Over VNV

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is de enige landelijke brancheorganisatie voor visspecialisten.
Sinds 1982 behartigt de VNV de belangen van de visspecialisten door de visdetailhandel te vertegenwoordigen bij de instellingen en instanties die in belangrijke mate het beleid bepalen in de vissector. Ook heeft de VNV regelmatig overleg met ministeries en organisaties over wet- en regelgeving, zoals met de Keuringsdienst van Waren. Hierdoor is de VNV de spreekbuis van de visspecialist geworden.

VNV voordelen

 
 

Hygienecode

 
 

Bedrijfsadvies

 
 

Promotiepakket

 
 

CAO

 
 

Evenementen

 
 

Opleidingen

 
 

Bestellen

 
 

Meer voordelen

Actueel

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten, haar partners en supporters en de visbranche? Meld u dan aan voor de VNV Nieuwsbrief! Iedere maand ontvangt u een digitale mailing met het belangrijkste visnieuws op een rij.

Verras je smaak met vis

Vis van de maand

Tong

De maand van de tong. Mensen denken weleens dat de sliptong een andere soort is dan de gewone tong. Dit is echter niet het geval. De tong heeft een voorkeur voor ondiep zeewater met een zanderige of modderige bodem, maar is niet bepalend voor de naam 'sliptong'. Van simpel en puur tot echte smaakexplosies. Met tong kan je alle kanten op. Het visvlees van tong is stevig en de smaak is niet typisch vissig. Ideaal voor ook de vleesliefhebber. Promoot u mee? Het receptkaartje van deze maand is gebakken tongfilet met Provençaalse jus.Bezoekadres

Fokkerstraat 2
3823 LD Leusden

Postadres

Postbus 185
3830 AD Leusden

Volg ons