Wat gaan wij doen in 2023?

handen-wassen-bij-kraan-500

Nieuwe hygiƫnecode op de mat

In 2023 verschijnt de nieuwe hygiënecode waarmee je aan de slag kunt. Deze ontvang je als VNV-lid gratis als onderdeel van jouw lidmaatschap.

We organiseren ook een inhoudelijk webinar zodat je aan de slag kunt met de nieuwe code en vind je op onze website uitgebreide informatie.

year-g5eefe0ade1920

Start het nieuwe jaar goed

met een gratis VIS-scan

Tot eind januari kun je in aanmerking komen voor een gratis VIS-scan ter waarde van € 395. Stuur een e-mail naar directeur@visspecialisten.nl o.v.v. Vis-Scan.

vuur500

Leven lang ontwikkelen

Geven wij samen met SVO vakopleiding food invulling aan Leven Lang Ontwikkelen voor de visspecialist en zijn personeel door het ontwikkelen van korte vakinhoudelijke trainingen.

Nieuwe ledenwebsite

Nieuwe ledenwebsite

In het nieuwe jaar wordt de website vernieuwd om jou nog beter te voorzien van informatie, kennis en nieuws.

handen-schudden-achtergrond-500

Ontmoeten wij elkaar

In 2023 wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden en kun je deelnemen aan inhoudelijke webinars die worden georganiseerd. Ook organiseren wij bijeenkomsten voor onze leden, bijvoorbeeld met onze partners.

krant-met-kop-thee

Wekelijks nieuws

Ontvang je de nieuwsbrief elke twee weken (in plaats van 1 keer per maand) en uiteraard in maart en in september het ledenmagazine De Visspecialist.

rekenmachine-geld-bureau-500

Financieel voordeel

Kun je financieel voordeel genieten via de partners van de VNV of via de ledenservices. Dit wordt ook verder uitgebreid, zodat je bij gebruik van de diensten van onze partners je lidmaatschap gemakkelijk kunt terugverdienen. Je ontvangt in het nieuwe jaar uitgebreide informatie hierover. 

Dit zijn onze gewaardeerde partners

Bekijk hier de ledenservices die de VNV biedt

toetsenbord-privacy-avg-500

Samen digitaal veilig

Ook kun je gebruik maken van het project ‘Samen Digitaal Veilig’. Dit is een project waar je als ondernemer én lid van MKB-Nederland gebruik van kunt maken. Samen Digitaal Veilig helpt jou en je team verder op weg met digitale veiligheid. 

office-15747171920

VIS-scan wordt uitgebreider

Breiden wij het VIS-programma verder uit met VIS-team en VIS-marketing. Zo kun jij het rendement van jouw bedrijf verbeteren.

Meer informatie

Staan we samen sterk

Staan we samen sterk

In 2023 staat ook ledenwerving centraal. Hoe meer visspecialisten lid zijn van de vereniging, hoe sterker dat onze positie maakt in lobby en belangenbehartiging.Bezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk