Wat hebben wij gedaan in 2022?

Dit jaar hebben wij als vereniging ons 40-jarig jubileum gevierd. Een bijzonder moment! Al 40 jaar behartigen wij de belangen van de visspecialist, lokaal en landelijk. Graag blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken wij vooruit naar 2023.

934e54a0-a54f-481f-b6b0-e3d16ad899e1

1e vaatje haring bemachtigd

Op 15 juni vond de traditionele veiling van het eerste vaatje haring plaats. Als VNV hebben wij het eerste vaatje haring weten te bemachtigen, en dat in ons jubileumjaar! De opbrengst van de veiling is geschonken aan de Stichting Ambulance Wens. De opbrengst was maar liefst 113.500 euro.

a9f7a495-38b4-4c70-9234-8eef6c988c30

Informatie & kennis gedeeld

Informatie en kennis is erg belangrijk voor jou als ondernemer en werkgever. Elke maand heb je een digitale nieuwsbrief ontvangen met relevant nieuws. Daarnaast heb je het ledenmagazine De Visspecialist ontvangen in maart en oktober.

Bekijk Visspecialist maart 2022

Bekijk Visspecialist oktober 2022

overhandiging-vis

Lancering eigen book

Om het 40-jarig jubileum te vieren met jou als gewaardeerd lid is er een speciaal boek, genaamd Vis/ Visje, uitgegeven. Tijdens de Visbeurs op 10 oktober werd het eerste exemplaar symbolisch overhandigd door Ruud van Diermen aan MKB-voorzitter Jacco Vonhof. 

Janneke

Leden ontmoet

Net als elk jaar vond de Algemene Ledenvergadering plaats in maart jl. Ook konden leden de demodag van onze partners, Rational en Bonfait, bezoeken bij Van Gelder Groente & Fruit.

Op 31 oktober heeft een jubileumbijeenkomst plaatsgevonden, waarbij wij onze leden en partners hebben mogen verwelkomen en een toost hebben uitgebracht op deze mijlpaal.

logo-mkb-500

Lobby gevoerd

Sinds 2022 is de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten lid van MKB-Nederland. Dit jaar is samen met MKB-Nederland en collega-brancheorganisaties een intensieve lobby gevoerd voor een passende tegemoetkomingsregeling energie en zijn de gevolgen van de verhoging WML onder de aandacht gebracht van de Tweede Kamer en overheid.

group-g6a2b21c7b640

Vitaal werken

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema in onze branche en draait om de vitaliteit van jouw medewerkers en daarmee jouw bedrijf. Om aan de slag te gaan met vitaal werken in jouw bedrijf heb je een gesprekshandleiding, inspiratiekaarten en verdiepende nieuwsbrieven ontvangen. Dit vind je ook allemaal terug op onze website.

Bekijk hier het uitgebreide informatiedossier

Financieel voordeel

Financieel voordeel

Als lid van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten geniet je financieel voordeel. Niet alleen bij onze partners maar ook via ledenservices. Zo krijg je korting op bedrijfshulpverlening via Help123 of korting op een bestelwagen of camerasysteem. Van belang is ook de samenwerking die wij hebben met VNV Risk. Zij zijn dé verzekeringspartner voor de visspecialisten in Nederland. En natuurlijk helpt Omnia Energy met lage energietarieven en bespaar je met hen op zonnepalen.

Dit zijn onze gewaardeerde partners

Bekijk hier de ledenservices die de VNV biedt

toonbank-500

Introductie VIS-scan

Op 10 oktober vond de Visbeurs plaats in Spakenburg. Tijdens de beurs is het VIS-programma voor ondernemers geïntroduceerd. Speciaal voor onze leden hebben wij VIS ontwikkeld: VIS staat voor Voorstel ondernemer op basis van Inventarisatie en Scan. Met deze scan wordt in kaart gebracht op welke gebieden stappen gezet kunnen worden om je rendement verder te verbeteren. Maar ook om te checken of je voldoet aan regelgeving. Denk aan financiën, marketing, personeel, hygiëne, veiligheid of vakkennis. Door middel van de scan worden groeikansen voor jouw bedrijf, jouw team en jezelf naar boven. De VNV maar ook onze partners kunnen jou vervolgens helpen om deze kansen om te zetten naar groei. 

Meer informatie over de VIS-scanBezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk