Jacob van Jan Rokerij en Special Seafood

Jacob van Jan Rokerij en Special Seafood

 Gerookte vis uit eigen rokerij, dat is Jacob van Jan. Zonder toevoegingen, alleen vis, rook en zout.

Waarbij we alleen voor de allerbeste kwaliteit gaan. Dat mag u van ons verwachten, zoals dat ook geldt voor ons overige assortiment wat we van onze betrouwbare partners betrekken.

Maar Jacob van Jan is ook special seafood: een wekelijks wisselend assortiment verse vis en schaal- en schelpdieren, direct van de bron in Frankrijk, Spanje en Senegal.

Graag denken wij mee in uw wensen. Wilt u een keer iets speciaals? Wij gaan graag voor u op zoek.

Want dat is tenslotte ook Jacob van Jan: een persoonlijke relatie met onze klanten. Directe, korte lijnen met een vast aanspreekpunt.

Herkent u zich in bovenstaande kenmerken? Dan komen wij graag met u in contact!

Bel 033-2985422 en wij komen graag bij u langs.

Smedes Fine Food uit Bunschoten-Spakenburg is producent en leverancier van 2.300 producten voor de visspecialist. Onder ons eigen merk bieden we onder meer visbakmeel, visbakolie, kruiden, marinades en sauzen. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, ook via 48-uurs sneldienst service. Maar Smedes heeft meer te bieden dan producten alleen! We ondersteunen u bij proeverijen op locatie, hebben de Margemaker recept-en calculatietool en helpen bij het inrichten van uw vitrine. In onze Smedes Smederij bieden we - exclusief voor de visspecialist - inspirerende workshops. Informatie? Die krijgt u via ons maandelijkse magazine Smaak, via Easy receptfilms en Facebook, Instagram.

 

Daarnaast hebben wij ook een productiebedrijf Smedes Food Production. Hier produceren wij al meer dan vier decennia diverse soorten visbakmeel, ook glutenvrij. Smedes levert onder eigen merk én private label aan een groeiende groep internationale opdrachtgevers. De visbakmelen geven uw product een prachtige korst en geweldige smaak. Door de eenvoudige verwerking zijn ze bij uitstek geschikt voor professionals in het ambachtskanaal, de foodservice en voedingsmiddelenindustrie. Alle producten zijn IFS & Halal gecertificeerd.Bezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk