Fish Partners

Fish Partners

FishPartners is dé visgroothandel voor visspecialisten, met alles wat u nodig heeft op één adres. Van verse- tot gerookte vis en van salades tot sauzen, met ons uitgebreide assortiment zijn wij een totaalleverancier voor de visspecialist. Bij FishPartners staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Bij de ervaren en vakkundige medewerkers zit liefde voor vis als het ware in de genen. Daardoor bent u als klant altijd verzekerd van een versproduct van topkwaliteit.


Dagelijks wordt er door onze specialisten verse vis ingekocht. Niet alleen vanaf de Nederlandse afslagen, maar ook van de Europese afslagen komt dit naar het vissershart van Nederland: Spakenburg. Hierdoor is FishPartners in staat om de klant een dagvers assortiment aan te bieden. Onze diepvriesproducten importeren wij vanuit de hele wereld.

Dankzij een nauwe samenwerking met ons Deense zusterbedrijf Werner Larsson is FishPartners betrokken bij de vangst van de Hollandse Nieuwe. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de maatjes haring waarborgen. FishPartners beschikt over een eigen wagenpark en eigen chauffeurs, zij verzorgen dagelijks het transport van de vis(producten) naar de klant. Naast het assortiment aan vis leveren wij ook alles wat de hedendaagse professionele visspecialist nodig heeft. 

Jacob van Jan Rokerij en Special Seafood

Jacob van Jan Rokerij en Special Seafood

Gerookte vis uit eigen rokerij, dat is Jacob van Jan. Zonder toevoegingen, alleen vis, rook en zout.

Waarbij we alleen voor de allerbeste kwaliteit gaan. Dat mag u van ons verwachten, zoals dat ook geldt voor ons overige assortiment wat we van onze betrouwbare partners betrekken.

Maar Jacob van Jan is ook special seafood: een wekelijks wisselend assortiment verse vis en schaal- en schelpdieren, direct van de bron in Frankrijk, Spanje en Senegal.

Graag denken wij mee in uw wensen. Wilt u een keer iets speciaals? Wij gaan graag voor u op zoek.

Want dat is tenslotte ook Jacob van Jan: een persoonlijke relatie met onze klanten. Directe, korte lijnen met een vast aanspreekpunt.

Herkent u zich in bovenstaande kenmerken? Dan komen wij graag met u in contact!

Bel 033-2985422 en wij komen graag bij u langs.

Smedes Fine Food

Smedes Fine Food

Smedes Fine Food uit Bunschoten-Spakenburg is producent en leverancier van 2.300 producten voor de visspecialist. Onder ons eigen merk bieden we onder meer visbakmeel, visbakolie, kruiden, marinades en sauzen. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, ook via 48-uurs sneldienst service. Maar Smedes heeft meer te bieden dan producten alleen! We ondersteunen u bij proeverijen op locatie, hebben de Margemaker recept-en calculatietool en helpen bij het inrichten van uw vitrine. In onze Smedes Smederij bieden we - exclusief voor de visspecialist - inspirerende workshops. Informatie? Die krijgt u via ons maandelijkse magazine Smaak, via Easy receptfilms en Facebook, Instagram.

 

Daarnaast hebben wij ook een productiebedrijf Smedes Food Production. Hier produceren wij al meer dan vier decennia diverse soorten visbakmeel, ook glutenvrij. Smedes levert onder eigen merk én private label aan een groeiende groep internationale opdrachtgevers. De visbakmelen geven uw product een prachtige korst en geweldige smaak. Door de eenvoudige verwerking zijn ze bij uitstek geschikt voor professionals in het ambachtskanaal, de foodservice en voedingsmiddelenindustrie. Alle producten zijn IFS & Halal gecertificeerd.

asc-500

ASC

Het Aquaculture Stewardship Council (ASC) is een onafhankelijke, internationale non-profit organisatie die wereldwijd standaarden beheert voor verantwoorde viskweek.  
 
Kwekers met een ASC-certificering beperken de negatieve impact van kweek op de natuur, het water en het milieu en beschermen de sociale rechten van werknemers en omwonenden.    
Het ASC is in 2010 opgericht door het World Wide Fund for Nature (WWF) en het Initiatief Duurzame Handel (IDH). In Nederland is het ASC door Milieu Centraal erkend als top-keurmerk.  
   
Om bij te dragen aan verduurzaming van de vissector, werkt het ASC samen met producenten in de viskweek, visverwerkende bedrijven, detailhandel- en cateringbedrijven, wetenschappers, natuurbeschermingsorganisaties en consumenten.  
  
 Bezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk