Omnia Energie

De stijging van de energieprijzen is de laatste tijd veel in het nieuws. Ongetwijfeld merk je het al in je portemonnee. Wat is er aan de hand? En waar doe je als bedrijf verstandig aan? Om je te helpen heeft VNV een samenwerking gesloten met Omnia Energy. Samen gaan we jou kosteloos helpen om te besparen op je energiekosten.

Energiebesparende maatregelen
Als je aan de slag wilt gaan met het realiseren van 1 of meer energiebesparende maatregelen, kunnen we je helpen. Via ons netwerk hebben we nauwe contacten met aanbieders van warmtepompen, zonnepanelen, Ledverlichting, etc. Je kan uiteraard ook lokale aanbieders vragen om offertes. Je bent tot niets verplicht.

Verlaag je energiekosten
Ook kan Omnia je helpen bij het verlagen van je energiekosten. We kunnen een check van je huidige energiecontract maken en daarbij een passend advies geven. Het advies sluit aan op jouw verbruik en de looptijd van je huidige contract. Het maken van een dergelijke analyse kost €29,95 (ex. BTW). Loopt je contract binnen nu en een jaar af? Dan is het energieadvies zelfs gratis! Let op! De conclusie van het advies kan ook zijn dat je goed zit, waar je nu zit.

Omnia Energie

Heb jij een variabel energiecontract en wil je een alternatief?

In de afgelopen periode zijn de prijzen voor gas en elektra fors gedaald. Helaas profiteert niet iedereen met een variabel energiecontract hier van. Vaak voeren energieleveranciers aanpassingen (nog) niet direct door.

Uit onze analyses blijkt dat de variabele leveringstarieven sterk verschillen. Waar de beursprijzen op dit moment liggen rond €0,35 voor m3 gas en €0,10 voor kWh elektra zien we dat diverse leveranciers nog variabele tarieven aanbieden tussen gemiddeld €1,60 en €3,90 voor m3 gas en tussen de €0,45 en € 0,82 voor kWh elektra.

Heb je een variabel contract dan kan je profiteren van deze dalingen, want dan kan je namelijk wisselen van leverancier!

Profiteer van de beursprijzen via Omnia Energy

Bij Omnia Energy kan je kiezen voor een flexibel of vast contract en kan je profiteren van de relatief lage beursprijzen van dit moment.

Flexibel

Het Omnia Energy Flex contract levert elektra tegen uurprijs en gas tegen dagprijs, rechtstreeks van de beurs. 

Zet je prijs vast; kies voor een 3- of 5-jarige overeenkomst

Omnia Energy kan je voor 2023 (en zelfs al voor 2024) een vaste prijs bieden. Heb je interesse, reageer dan snel. Het aantal deelnemers is namelijk beperkt en de volumes moeten uiterlijk 9 december ingekocht worden. Bekijk hier het aanbod.

Hoe ziet het aanbod eruit?

  • 3-jarige overeenkomst: 2023 op basis van vaste prijs. 2024 en 2025 worden later vastgezet op basis van de dan geldende beursprijs + opslag.
  • 5-jarige overeenkomst: 2023 en 2024 op basis van vaste prijs. 2025 t/m 2027 worden later vastgezet op basis van de dan geldende beursprijs + opslag.

De tarieven voor dit aanbod zijn als volgt:

2023                                     2024

€ 1,482 per m3 gas             € 0,886 per m3 gas

€ 0,299 per kWh piek        € 0,2095 per kWh piek

€ 0,169 per kWh dal         € 0,1456 per kWh dal

Prijs exclusief BTW en overheidsheffingen

Laat je adviseren

Veel leden hebben zich ondertussen laten adviseren door Omnia Energy. Dit gebeurt op een eerlijke, transparante en persoonlijke manier, waarmee Omnia Energy al forse kostenbesparingen heeft kunnen realiseren. Tot grote tevredenheid van ondernemers.

Het advies: investeer 15 minuten van je tijd en laat je adviseren door Omnia Energy. Bel met 088 505 6111

 

Zonnepanelen

Om minder afhankelijk te zijn van (fors) stijgende energiekosten, maar ook om bij te dragen aan een beter milieu, zien we dat ondernemers steeds vaker kiezen voor zonnepanelen. In veel gevallen laat de voorlichting over te behalen rendement echter te wensen over en wordt een te rooskleurig beeld geschetst.

Omnia Energy: eerlijk en transparant advies

Omnia Energy kan je helpen bij de advisering en aanschaf van zonnepanelen. Objectief en transparant. O.a. kan zij een eerlijke rendementsberekening maken. Is dit voor jou naar wens, dan kan Omnia Energy je via haar businesspartners helpen bij de aanschaf van de panelen, inclusief subsidiemogelijkheden.

De voordelen van Omnia Energy

Overweeg jij om zonnepanelen aan te schaffen? Maak dan gebruik van de expertise van Omnia Energy en profiteer van de volgende voordelen:

  • Snelle opvolging
  • Persoonlijk advies
  • Eerlijke rendementsberekening
  • Optioneel: marktconforme prijzen voor de zonnepanelen
  • Thuis in fiscale voordelen en subsidies


Bezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk