Ledenservices

Als Vereniging van Nederlandse Visspecialisten nemen wij jou als visspecialist zoveel mogelijk uit handen en ondersteunen wij jou in het vak, ondernemerschap en promotie van het ambacht. Speciaal voor onze leden hebben wij VIS ontwikkeld:

VIS

VIS staat voor Voorstel ondernemer op basis van Inventarisatie en Scan. Met deze scan wordt in kaart gebracht op welke gebieden stappen gezet kunnen worden. Denk aan financiën, marketing, personeel, hygiëne, veiligheid of vakkennis. Deze scan heeft een waarde van € 395.

Door middel van de scan worden groeikansen voor jouw bedrijf, jouw team en jezelf naar boven. De VNV maar ook onze partners kunnen jou vervolgens helpen om deze kansen om te zetten naar groei.

Er zijn drie scans: basis, team en marketing. Op dit moment wordt VIS-basis aangeboden. Op een later moment volgen VIS-team en VIS-marketing. De scans worden uitgevoerd door bedrijfsadviseur Roel Hopman.

VIS-basis maakt een scan van:

* Presentatie: winkel, toonbank en eetgelegenheid
* Assortiment: aanbod en kwaliteit.
* Wet- en regelgeving: hygiënecode, allergenen, ri&e en meer.
* Verzorging: winkel, werkplaats, machines en persoonlijk.

Meld je snel aan!

Partners

Onze partners  bieden jou als VNV-lid voordeel op hun producten en diensten. Per rubriek hebben wij onze partners geselecteerd. Zij kunnen je helpen om de groeikansen in jouw bedrijf te verzilveren:

Arbo, veiligheid, milieu

Allergenen

Hygiënecode Online

Bedrijfshulpverlening

VNV Risk 

Camera / alarm

Afvalinzameling & recycling

 

Marketing

Ontwikkeling website, webshop, social media 

Vis van de maand promotiepakket

Duurzaamheidscertificering (MSC)

Personeel

Teamanalyse en ontwikkeling (DQC)

Vakkennis / opleiden 

Verzuim (VNV Zorgportaal)

calculator-3855061920

Dossiers

Per onderwerp vind je onder 'dossiers' alle belangrijke informatie zoals allergenen, cao, hygiëne, opleiden en nog veel meer. Bezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Volg ons