Tijdens de zesde editie van de Vispiratiedag en het VIP deden er weer veel bezoekers mee aan de Nationale Keuring Haring Snijden. Uw unieke oorkonde wordt zo spoedig mogelijk of is al aan u verstuurd. Vergeet niet om deze een mooie plek te geven om uw consument te verrassen met uw ambacht! Een succesvol haringseizoen? Gebruik dan de extra promotiematerialen! Tot volgend jaar!

Hoe promoot u uw uitslag?

Heeft u deelgenomen? En bent u trots op uw uitslag? Dan is dit een mooi middel om in de aanloop naar het haringseizoen uw ambacht te gaan promoten. U kunt dit op diverse manieren onder de aandacht van uw consument brengen en daar helpen wij u graag bij. Rechts treft een scala aan mogelijkheden. Heeft u onze nieuwe animatie al gezien? Helemaal gepersonaliseerd met uw cijfer. Erg leuk voor bijvoorbeeld op uw Facebook tijdlijn, Instagram of op schermen in uw winkel. 

  Pakket M Pakket L Pakket XL
Personalisatie alle materialen voorzien van eigen cijfer V V V
Afbeelding TV-scherm (instore) V V V
Facebook omslagfoto V V V
Social media afbeeldingen  V V V
Poster met cijfer, 2 stuks gedrukt op 49x69cm X V V
Spandoek met cijfer, 1 stuk gedrukt op 265x80cm, incl. ringen X V V
Advertentie 130x194mm, excl. plaatsingskosten X X V
Animatie voor op social, schermen en website X X V
  € 49,- € 129,- € 199,-

 

Bestel uw promotiematerialen

Het promotiepakket voor de Nationale Keuring Haring Snijden 2019 bestaat uit diverse materialen, verdeeld over pakket M, L en XL. Allemaal voorzien van uw eigen unieke cijfer. Dit is op basis van vaste opmaak. Verzendkosten en eventuele drukkosten zijn opgenomen in de prijs, de btw niet.

Kies hier welk pakket u wenst te bestellen. Zie hierboven de inhoud per pakket.


Bezoekadres

Fokkerstraat 2
3823 LD Leusden

Postadres

Postbus 185
3830 AD Leusden

Volg ons