Allergenen zijn ingrediënten die allergische reacties kunnen opwekken. Meer informatie vind je in dit dossier.
Op deze pagina tref je informatie aan over het coronavirus. Denk hierbij aan informatie over directe consumptie, overheidsmaatregelen en regelingen en meer.
Denk aan duurzame inkoop maar ook bijvoorbeeld aan duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.
Hygiënisch werken is belangrijk in onze sector. Als visspecialist werk je volgens de hygiënecode.
Opleiden van medewerkers is een sleutel tot het succes van jouw bedrijf. Het sociaal fonds verstrekt subsidies.
Download hier het premieoverzicht 2023
Werkgevers in Nederland zijn verplicht om een ‘risico-inventarisatie en -evaluatie’ te hebben: een RI&E. Daarmee zorg je voor een veilige en gezonde werkvloer voor je medewerkers.
De laatste jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor het welzijn van vissen. Voor het grootste deel richt dit zich op de verschillende dodingsmethoden, bij zowel wild gevangen als kweekvis.