Voordeel voor VNV-leden

Inschatten waar kansen liggen en wat de risico’s zijn is een dagelijkse bezigheid voor een ondernemer. Voor de handel gaat dat eigenlijk vanzelf, maar bij risico’s als schade door brand of vandalisme of aansprakelijkheid staan de meeste ondernemer niet vaak stil. Toch kunnen deze risico’s minstens zo bedreigend zijn voor het voortbestaan van jouw bedrijf.

Kennis van de branche

Het is verstandig om voor deze zaken een specialist in te schakelen. VNV-leden kunnen hiervoor bij VNV Risk terecht. De adviseurs van VNV Risk weten als geen ander wat er speelt binnen de branche. Zij komen al jaren bij de VNV en de VNV-leden over de vloer.   

Risicoscan

De adviseurs van VNV Risk maken gebruik van de Risicoscan. Deze aanpak wordt als zeer prettig ervaren, omdat op deze wijze een bewustwording ontstaat van wat voor risico’s er nu eigenlijk zijn. De volgende stap is met de ondernemer vaststellen welke risico’s hij wel of niet voor eigen rekening wil nemen. Daarna kunnen de bestaande verzekeringen getoetst worden aan de uitkomsten van de Risicoscan. Meestal komen hier verrassende zaken uit. VNV-leden kunnen bovendien gebruik maken van de speciale tarieven die zijn afgesproken met verzekeraars.

De kans is dus groot dat jij, na het doornemen van uw portefeuille, een besparing op jouw premies kunt realiseren.

Jijzelf, jouw personeel of uw bedrijf

Of het nu gaat om jouzelf, jouw personeel of uw bedrijf, de adviseurs van VNV Risk helpen jou graag om de risico’s in kaart te brengen, te verminderen en waar gewenst te verzekeren. Leden kunnen via het Visstartpunt meer informatie over de verzekeringsdienst ontvangen en contact opnemen met VNV Risk.

VNV ZorgPortaal

Alles goed geregeld bij verzuim

Als werkgever komt er veel op je af als één van je medewerkers ziek wordt. Verzuimende werknemers betekenen extra administratie, organisatie en kosten. Wil je daar niet te veel tijd en geld aan kwijt zijn? Dan is het VNV ZorgPortaal dé oplossing. Het VNV ZorgPortaal regelt alles voor zieke werknemers van de eerste tot de laatste ziektedag. 

Dit pakket is bedacht vanuit de werkgever. En waar ben je als werkgever het meeste bij geholpen? Duidelijke en effectieve verzuimbegeleiding, lage premies en minder administratie!  En dat is precies wat het VNV ZorgPortaal doet. 

Wat maakt het VNV ZorgPortaal zo bijzonder?

VNV ZorgPortaal is ontstaan vanuit de samenwerking tussen VNV, VNV Risk, SuperGarant Verzekeringen en SuperGarant Zorg. VNV ZorgPortaal staat voor duidelijke verzuimbegeleiding, een effectieve uitvoering door één aanspreekpunt voor arbo & verzuimbegeleiding, loondoorbetaling en re-integratie en is volledig is toegespitst op de visdetailhandel.

De casemanagers van VNV ZorgPortaal hebben rechtstreeks contact met jou, je medewerker(s), de bedrijfsarts en andere re-integratie specialisten. VNV ZorgPortaal coördineert de re-integratieactiviteiten. Hierdoor wordt het verzuim in de branche inzichtelijk en kan er maatwerk worden geleverd in de verzuimbegeleiding. Jij kunt je volledig richten op het runnen van je bedrijf, terwijl je verzekerd bent van een effectieve aanpak die aan alle wettelijke eisen voldoet.

Meer weten?

Neem contact op met de adviseurs van VNV Risk. Dan berekenen zij wat jouw voordeel is als je kiest voor het VNV ZorgPortaal. Bel naar (070) 301 2556 of mail naar info@vnvzorgportaal.nl.Bezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Volg ons