Het Visstartpunt... wat is het?

Het Visstartpunt is het startpunt voor goede bedrijfsvoering voor visspecialisten. Het helpt de visspecialist bij onder andere zijn reclamevoering, bedrijfsvoering en personeelsbeleid door middel van de hygiënecode, cao, arbocatalogus en meer.

Het Visstartpunt gebruikersomgeving... wat is dat?

Op het Visstartpunt regisseren alle visspecialisten van Nederland hun werkzaamheden. Hier haalt u bijvoorbeeld actuele brancheinformatie op, leest u het laatste nieuws, registreert u uw temperaturen via de hygiënecode en beheren startpakket gebruikers hun website, drukwerk en online nieuwsbrieven. Tevens worden activiteiten vanuit de VNV hier verzameld om direct op in te tekenen.

Het Visstartpunt... voor wie en waarom?

Of u nu een winkel heeft of een wagen, het Visstartpunt - en de achterliggende gebruikersomgeving - is bedoeld voor alle Nederlandse visspecialisten. Het Visstartpunt heeft als doel om uw marktpositie, en die van de branche in het algemeen, te versterken.

Wilt u meer weten over het Visstartpunt? Klik hier om direct naar het Visstartpunt te gaan of klik hier om inloggegevens op te vragen.

Aanvraagformulier inlog visstartpuntBezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Volg ons