VERGROOT UW LANDELIJKE VINDBAARHEID

De website “verras je smaak met vis” is hét nieuwe online consumentenplatform gericht op vis. Consumenten kunnen op deze site diverse informatie vinden over vis én de visspecialisten in de buurt.

Het platform heeft als doel de eigenschappen van vis en het vakmanschap van de visspecialist bij de consument bekend te maken. Hiermee moet de kennis en voorkeur van de consument m.b.t. vis vergroot worden. Door middel van uitgebreide informatie van vissoorten, visrecepten en tips ontdekt de consument de ‘verrassende smaak van vis’. De vis van de maand krijgt dan ook een prominente plek op de website, waarbij er extra ingezoomd wordt op:

• In welke periode de vis verkrijgbaar is
• Wat het land van herkomst is
• Welke smaak de vis heeft
• Wat de voedingswaarde van de vis is
• Aankooptips
• Bereidingstips
• Achtergrondinformatie

Vergroot uw landelijke vindbaarheid
De consument kan zijn visspecialist in de buurt zoeken via ‘vind uw visspecialist’. Dit is een kaartje op het consumentenplatform met een winkel en verkoopwagenzoeker. Hierin verschijnen dan diverse gegevens van de visspecialisten die zich hiervoor hebben aangemeld.

Alle VNV-leden worden hier gratis vanuit hun lidmaatschap (mits het e-mailadres bij de VNV bekend is) in vermeld. Maar ook niet VNV-leden kunnen zich (voor een eenmalig bedrag van €100,- aanmelden voor een vermelding. 

Een kans die u niet wilt missen!

Aanmelden voor vermelding

Door akkoord te gaan met uw aanmelding, bevestigt u de vermelding van de opgegeven gegevens in het platform en gaat u akkoord met de eventuele eenmalige kosten á € 100,- excl. BTW, indien u geen lid bent. U ontvangt hiervoor dan een factuur per post.


Bezoekadres

Fokkerstraat 2
3823 LD Leusden

Postadres

Postbus 185
3830 AD Leusden

Volg ons