Haringactie 2019

Al jarenlang ontwikkelt de VNV met succes de spaarkaartactie voor het haringseizoen. Ook in 2019 kunt u weer intekenen op deze spaarkaart. Hiermee promoot u de komst van de Hollandse Nieuwe op woensdag 12 juni. Al vanaf Koningsdag kunt u dit middel inzetten om niet alleen bestaande, maar ook nieuwe klanten bekend te maken met de startdatum.

Daarnaast, wanneer goed ingezet, biedt de spaarkaart u ook de mogelijkheid om van normale klanten, trouwe klanten te maken en het bonbedrag te verhogen. Uiteraard is aan alle materialen gedacht, zodat u met posters, advertenties en afbeeldingen voor op eventuele tv-schermen uw klanten kunt benaderen.

Wat kunt u bestellen?

Basispakket

Bestaat uit enkel de spaarkaart: 140x70mm - 170grs houtvrij offset (stempelbaar) – dubbelzijdig, full colour.

Compleet pakket

Bestaat natuurlijk uit de spaarkaart, maar het pakket wordt uitgebreid met materialen voor aankleding van uw winkel of verkoopwagen en online communicatie. 2x actieposter 49x69cm, 2x toonbankkaart A4, website banner, Facebook omslagfoto 820x312px, Social media foto 1200x630px.

Stempels

U kunt optioneel bijpassende stempels bijbestellen met een standaard kwaliteitsgarantie logo. Deze stempels zijn zelfinktend en in het formaat 10x10mm.

Voorbeeldmaterialen

Bestelformulier Haringactie 2019

Heeft u een afwijkend winkeladres of een verkoopwagen? Vul dan hieronder de gegevens in die op de spaarkaart als contactgegevens moeten komen staan.
Geef hier eventueel een afwijkend posterformaat aan indien u een compleetpakket besteld. Er wordt contact opgenomen voor de afwijkende pakketprijs. Bijvoorbeeld: 70x100cm of A1
Geef hier eventueel een afwijkend bestedingsbedrag aan, waarbij de klant een stempel ontvangt. Bijvoorbeeld: € 5,00
Geef hier uw eventuele opmerkingen weer.


Bezoekadres

Fokkerstraat 2
3823 LD Leusden

Postadres

Postbus 185
3830 AD Leusden

Volg ons