VNV Social

Social media is heel erg belangrijk, zowel voor consumenten als bedrijven. Om klanten te bereiken, is het inzetten van sociale media zoals Facebook of Instagram bijna onmisbaar geworden. Maar voor veel ondernemers is het makkelijker gezegd dan gedaan. Vast herkenbaar. De VNV heeft hiervoor de oplossing ontwikkeld samen met Graaggedaan.nl: VNV Social.

Hoe werkt het?  
Naast je eigen berichten, wordt via VNV Social op je eigen Facebook en/of Instagram-account content geplaatst. Maandelijks wordt inspirerende, educatieve content geplaatst. Die content wordt ingezet bij meerdere visspecialisten, zo houden we de kosten laag. Aan het begin van de maand ontvang je een contentkalender. Hierop is te zien wat voor bericht op welke datum wordt gepubliceerd. Wekelijks worden minimaal twee berichten gepubliceerd. 

Lijkt het je interessant?  
Meld je aan bij VNV Social. Allereerst heb je een korte intake met één van de specialisten van VNV Social zodat je weet wat je kunt verwachten. Vervolgens kun je geheel vrijblijvend gebruik maken van een proefperiode van één maand. Voordat de proefperiode begint, worden Facebook/Instagram ingericht. In de proefperiode plaats je gewoon je eigen berichten zoals je gewend bent, daarnaast wordt content via VNV Social geplaatst. Na de proefmaand worden samen met jou de resultaten besproken. Zo kun je een heldere keuze maken om samen te werken met VNV Social. 

Kosten 
De kosten voor VNV Social bedragen €49 per deelnemer per maand. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je bereik nog verder te vergroten met een advertentiebudget van € 20,- per maand. 

Aanmelden
Stuur een e-mail naar vnvsocial@graaggedaan.nl o.v.v. jouw bedrijfsnaam en een telefoonnummer. Een van de specialisten neemt dan contact met je op! 

Achter de schermen bij VNV SocialBezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk