Over VNV

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is de enige landelijke brancheorganisatie voor visspecialisten.


Sinds 1982 behartigt de VNV de belangen van de visspecialisten door de visdetailhandel te vertegenwoordigen bij de instellingen en instanties die in belangrijke mate het beleid bepalen in de vissector. Ook heeft de VNV regelmatig overleg met ministeries en organisaties over wet- en regelgeving, zoals met de NVWA. Hierdoor is de VNV de spreekbuis van de visspecialist geworden.

 

We blijven open!

Tijdens de persconferentie in december is duidelijk geworden dat levensmiddelenzaken, zoals de visspecialisten, geopend blijven. Dat is goed nieuws voor de visspecialisten.

Diverse media, zoals het AD en de Telegraaf, melden dat verdere aanscherping van de lockdown dreigt, zoals sluiting van meer meer winkels. Op dit moment hebben wij nog geen berichten/signalen ontvangen dat dit zou gelden voor onze branche. Bij nieuwe corona-ontwikkelingen houden wij je op de hoogte via onze kanalen. 

 

corona

Spreiden van de kerstdrukte

Ongetwijfeld ben je druk bezig met de kerstvoorbereidingen en planning. Niet alleen je assortiment en personeelsplanning zijn belangrijk, maar ook de veiligheid en het spreiden van de klantstromen.  

kerstbal-met-sneeuw-en-kersttak-500

Coronadossier

Informatie over maatregelen rondom het coronavirus, antwoord op veelgestelde vragen, informatie over directe consumptie is te vinden in onze speciale informatiedossier.

corona

Actueel

VNV voordelen

 
 

Hygienecode

 
 

Bedrijfsadvies

 
 

Promotiepakket

 
 

CAO

 
 

Evenementen

 
 

Opleidingen

 
 

Bestellen

 
 

Meer voordelen

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten, haar partners en supporters en de visbranche? Meld je dan aan voor de VNV Nieuwsbrief! Iedere maand ontvang jehet belangrijkste visnieuws op de mailBezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Volg ons