Geef uw ondernemerschap een boost!

Net zoals de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) wil de Versplatform Academie het ondernemerschap binnen de visbranche stimuleren en een ‘boost’ geven. Door het zogeheten ‘groeiprogramma’ aan te bieden helpen zij u het nóg beter te doen, zijn zij uw sparringpartner en dagen zij u uit in uw ondernemerschap.

Alle sessies tijdens het programma zijn op de praktijk gericht, zodat u er meteen iets aan heeft én er mee aan de slag kunt. Geen uitgebreide lesboeken maar stimulerende, leuke en interactieve sessies en opdrachten. Zo wordt u geholpen om de uitdagingen van het ondernemerschap het hoofd te bieden.

Het programma is onderverdeeld in 3 thema’s die elk worden afgesloten met een inspiratiebijeenkomst. De thema’s worden over 12 sessies (dagdelen) verdeeld. Elk thema wordt afgesloten met een inspiratiesessie; een dagdeel op een inspirerende locatie.

Thema 1: U als ondernemer
In het eerste thema staat u als ondernemer centraal. U krijgt inzicht in uw eigen profiel; wie u bent als persoon. Bewustwording van uw sterke punten, maar ook uw zwakke punten zullen u duidelijk maken waar u staat ten aanzien van uw teamleden en organisatie. Hierdoor weet u ook waar u als ondernemer meer aandacht aan moet besteden. De ervaringen en inzichten van de andere deelnemers zullen u daarbij meer vertrouwen geven in uw eigen kunnen.

Thema 2: Uw medewerkers
Het tweede thema zoemt in op uw medewerkers. Waar zit bijvoorbeeld het talent in uw organisatie en hoe kunt u het beste uit uw medewerkers halen? Tijdens dit thema krijgt u de handvatten om met passie leiding te geven. Hoe u anders met uw leidinggeven en team kunt omgaan, passend bij deze tijd.

Thema 3: Uw klanten
Tijdens het derde thema staan uw klanten centraal. Wat ervaren uw klanten? Hoe gaan zij nóg blijer de winkel uit? Door inzicht te krijgen in uw klantprocessen, ziet u waar u invloed op kunt hebben en hoe u het proces kunt verbeteren. Door deze bewustwording van hoe uw klanten uw winkel zien en dit te delen met uw medewerkers, kunt u de klanttevredenheid naar een hoger niveau tillen. Bouwen aan uw klantrelatie, het creëren van loyaliteit en meerverkoop & een 9+ klantervaring komen in dit thema aan bod.

Als versondernemer heeft u niet veel extra tijd over, daarom wordt er zoveel mogelijk in de sessies zelf behandeld en toegepast. En ontvangt u na elke sessie een digitaal naslagwerk. Een kleine investering van uw tijd, buiten de bijeenkomsten om, is wel nodig. Dat komt neer op gemiddeld één uur per 2 weken in de vorm van een opdracht of analyse van de situatie binnen het eigen bedrijf. Hierdoor wordt het geleerde direct in de praktijk toepasbaar en bovendien leert u in de sessie daarna weer van elkaars ervaringen.

Gaat u de uitdaging aan?

Kom dan in een andere setting en onder begeleiding van professionele en gekwalificeerde coaches, nadenken over uw organisatie. Buiten alle dagelijkse beslommeringen om en samen met andere versondernemers.
 Bezoekadres

Fokkerstraat 2
3823 LD Leusden

Postadres

Postbus 185
3830 AD Leusden