Tijdens de vijfde editie van de Vispiratiedag en het VIP deden er weer veel bezoekers mee aan de Nationale Keuring Haring Snijden. Uw unieke oorkonde is al aan u verstuurd. Vergeet niet om deze een mooie plek te geven om uw consument te verrassen met uw ambacht! Een succesvol haringseizoen? Gebruik dan de extra promotiematerialen! Tot volgend jaar!

Hoe promoot u uw uitslag?

Heeft u deelgenomen? En bent u trots op uw uitslag? Dan is dit een mooi middel om in de aanloop naar het haringseizoen uw ambacht te gaan promoten. U kunt dit op diverse manieren onder de aandacht van uw consument brengen en daar helpen wij u graag bij. Rechts treft een scala aan mogelijkheden. Heeft u onze nieuwe animatie al gezien? Helemaal gepersonaliseerd met uw cijfer. Erg leuk voor bijvoorbeeld op uw Facebook tijdlijn, Instagram of op schermen in uw winkel. 

  Pakket M Pakket L Pakket XL
Personalisatie alle materialen voorzien van eigen cijfer V V V
Afbeelding TV-scherm (instore) V V V
Facebook omslagfoto V V V
Social media afbeeldingen  V V V
Poster met cijfer, 2 stuks gedrukt op 49x69cm X V V
Spandoek met cijfer, 1 stuk gedrukt op 265x80cm, incl. ringen X V V
Advertentie 130x194mm, excl. plaatsingskosten X X V
Animatie voor op social, schermen en website X X V
  € 49,- € 129,- € 199,-

 

Bestel uw promotiematerialen

Het promotiepakket voor de Nationale Keuring Haring Snijden 2019 bestaat uit diverse materialen, verdeeld over pakket M, L en XL. Allemaal voorzien van uw eigen unieke cijfer. Dit is op basis van vaste opmaak. Verzendkosten en eventuele drukkosten zijn opgenomen in de prijs, de btw niet.

Kies hier welk pakket u wenst te bestellen. Zie hierboven de inhoud per pakket.


Bezoekadres

Fokkerstraat 2
3823 LD Leusden

Postadres

Postbus 185
3830 AD Leusden

Volg ons