Met uw bedrijf deelnemen aan de Haring Race

Op woensdag 12 juni 2019 vindt rondom de wateren van Bunschoten-Spakenburg de 2e editie van de  Nationale Haringrace plaats. Een bijzondere zeilrace met klassieke botters!

Of u nu klanten uitnodigt of met eigen collega’s een team vormt... de Nationale Haring Race wordt dé happening van het jaar. Met een mix van nostalgie, puur culinaire verwennerij en een spannende zeilwedstrijd als hoogtepunt, creëert u een onvergetelijke ervaring. Een dag die herinnerd wordt... nog jarenlang!

U kunt met uw bedrijf de bemanning vormen van één van deze botters en deelnemen aan de wedstrijd. Per boot is er plaats voor 12 bemanningsleden.

De kosten voor deelname bedragen 3.500 euro, excl. BTW. Daarvoor krijgt u een van a tot z verzorgde dag.

Een bedrijfsuitje of klantevent dat zijn weerga niet kent!

Meld u aan voor 1 februari 2019 en ontvang €250,- korting

Indien u zich inschrijft vóór 1-2-2019 ontvangt u €250,- korting op uw deelname (normaal € 3.500,- nu € 3.250,-)
De korting zal achteraf met u verrekend worden.

Aanmeldformulier Nationale Haring Race 2019

Per boot is er plaats voor 12 bemanningsleden.

Sfeerimpressie 2018

De lokale omroep van Bunschoten-Spakenburg (LOS) heeft gedurende de Nationale Haringrace en de Nationale Haringdag  diverse foto's gemaakt.

Een botterrace om nooit te vergeten

In de tweede helft van de 18e eeuw, rond 1775, rolden ze in alle plaatsen rond de Zuiderzee van de werf: botters. Het houten vissersvaartuig was bij uitstek geschikt voor visserij op de Zuiderzee, maar voer ook onder de Noordzeekust. Veel botters zijn verloren gegaan, een aantal is bewaard (en zeilklaar) gebleven. Die nemen deel aan de meest bijzondere zeilrace van het jaar: de Nationale Haring Race.

U kunt met uw bedrijf de bemanning vormen van één van deze botters en deelnemen aan de wedstrijd. Per boot is er plaats voor 12 bemanningsleden.

De kosten voor deelname bedragen 3.500 euro, excl. BTW. Daarvoor krijgt u een van a tot z verzorgde dag. Een bedrijfsuitje of klantevent dat zijn weerga niet kent!Bezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Volg ons