Vis van de Maand

De Vis van de Maand is een niet meer weg te denken onderdeel van de visbranche. Onderdeel van het VNV dienstenpakket is een speciaal promotiepakket voor de Vis van de Maand.

Je ontvangt posters, receptkaartjes en digitale ondersteuning om jouw klanten bekend te maken met de Vis van de Maand. In overleg met meerdere
leden van de VNV en het Nederlands Visbureau wordt de kalender jaarlijks vastgesteld.

Het doel is om zoveel mogelijk de vissen van Nederlandse wateren te promoten. Natuurlijk staan ook de echte klantentrekkers op de kalender.

Promoties & acties

Wil jij ook speciale acties inzetten? Kies dan voor één van onze vaste lokale acties. Bijvoorbeeld de haringspaarkaart, om klanten bekend te maken met de startdatum van de Hollandse Nieuwe. Of laat jouw feestdagen-assortiment in een exclusieve feestdagenfolder zien.

De VNV helpt met gestandaardiseerde oplossingen en biedt ondersteuning met opmaak, vormgeving en goedkoop drukwerk.

In de afgelopen jaren is de VNV gestart met de ontwikkeling van een landelijk communicatieplan. Hét consumenten platform “verras je smaak met vis” speelt hierin een belangrijke rol. Via dit online platform worden de visspecialist en de consument samengebracht. Visspecialisten kunnen zich hier profileren en de consument kan zich oriënteren op vis en de specialisten in zijn omgeving. Binnen dit platform staan diverse thema’s centraal gericht op vis, informatie over vissoorten, visrecepten, de vis van de maand en tips.

Complete communicatie

Ben jij online al te vinden? Heb je actuele posters in en rondom jouw zaak? En bereik jij jouw klant met pakkende mailings?

In samenwerking met Versplatform biedt de VNV diverse mogelijkheden. Zo kan jouw website gevuld worden met nieuwe recepten, de actuele vis van de maand en nieuwsberichten. In de drukwerkmodule heb je met enkele kliks een poster gemaakt met jouw aanbiedingen en prijzen voor de Vis van de Maand. En met jouw mailings kom je op een professionele manier onder de aandacht bij jouw klanten.

Verras je smaak met vis

Het online consumentenplatform

Poster Visvangstgebieden

VNV Social

Vergroot je bereik met VNV Social. Social media is heel erg belangrijk, zowel voor consumenten als bedrijven. Om klanten te bereiken, is het inzetten van sociale media zoals Facebook of Instagram bijna onmisbaar geworden. Maar voor veel ondernemers is het makkelijker gezegd dan gedaan. Vast herkenbaar. De VNV heeft hiervoor de oplossing ontwikkeld samen met Graaggedaan.nl. 

VNV Social achter de schermenBezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Volg ons